Private Brand Concepts
    We make your brand a trend

Over ons

Private Brand Concepts

Private Brand Concepts is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van Private Label Cosmetica zoals: parfums,  body care, bath & shower products en vele aanverwante cosmetica artikelen. 

Na hoofdzakelijk jarenlange ervaring in het ontwikkelen van cosmetica producten heeft PBC inmiddels vele diverse andere producten voor meerdere klanten ontwikkeld. Uw idee of wens zetten wij om tot een gedegen product

Een gedreven team van ontwikkelaars zorgt voor het samenstellen van een uniek product, het introduceren van nieuwe private label producten of het restylen van uw bestaande concept. Vakbekwame medewerkers en gedegen partners zorgen er voor dat wij al uw specifieke wensen kunnen vertalen naar uw gewenste product!

Dit dankzij ruime ervaring, kennis van de markt, en samenwerking met partners die voldoen aan strikte kwaliteitseisen, grote flexibiliteit en een professionele service. Met als resultaat uw eigen succesvolle private label.

Succesvolle private labels komen alleen tot stand als het gehele proces perfect wordt doorlopen. Van ontwikkeling en productie tot en met marketing en distributie. Al deze onderdelen zijn bij Private Brand Concepts in deskundige handen. U profiteert van grote ervaring en expertise in Research & Development, productie, wetgeving en good manufacturing practices.

Private Brand Concepts is specialist in alle soorten Private Labels. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Parfums, Body care en Skin Care, Huishoudelijke artikelen, Carbon artikelen, Gadgets en give aways. Welk product u ook zoekt Private Brand Concepts zorgt ervoor. 

 

Private Brands Parfums

“Create your own Private Label Fragrance”

Een eigen Private Brand Parfum laten ontwikkelen en introduceren ligt nu binnen handbereik. Samen met onze klanten ontwikkelen wij elk Private Brand Eau de toilette of Private Brand Parfum naar wens. In samenwerking met de beste parfum huizen produceren wij in opdracht van onze klanten, merken of artiesten elk gewenst private label parfum. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment parfums en creëer uw eigen Private Brand Parfum. Ons vakkundig advies en jarenlange ervaring begeleiden u naar de juiste keuze. Geur is emotie! Niets kan zo effectief een herinnering oproepen of passen bij onze stemming als een geur. Ontwikkel uw eigen Private Brand Parfum!

 

Private Brand Body Care 

Lichaamsverzorging is en blijft een belangrijk aandachtspunt in ons klimaat! Extreme weersomstandigheden bij een strenge winter of juist hete zomer waarbij de huid wordt blootgesteld aan wind en zon vragen om dagelijkse verzorging van onze huid.
Heerlijke bad-olien voor een huidverzorgend bad, douchegels in diverse geuren voor onder de douche, scrubproducten voor het reinigen van het lichaam of verzorgende bodylotions. Wij kunnen voor u een product naar wens onder uw eigen Private Brand produceren. Zelfs als het moet voldoen aan bepaalde eisen als conserveringsmiddelenvrij, parfumvrij etc.


 Private Brand Skin Care 

Een optimale huidverzorging is van belang om de huidbarrière te beschermen en voeden. Vooral bij het ouder worden is in combinatie met een gevarieerd voedingspatroon, voldoende drinken  en het gebruik van dagcrèmes, nachtcrèmes, oogcrèmes en andere huidverzorgingsproducten een must. En op elke leeftijd en ieder huidtype worden deze dagcrèmes, nachtcrèmes en andere producten afgestemd.

Bij Private Brand Concepts is het assortiment private label skincare uitgebreid. Of het nu Private Brand Skincare voor de jonge huid of Private Brand Skincare voor de ouder wordende huid is, wij kunnen een keur aan recepten voor u ontwikkelen . Dagcrèmes, nachtcrèmes, maskers, bodylotions, handcrèmes,  bodyscrubs, facescrubs, cleansers en vele andere producten behoren tot de mogelijkheden.  Maak uw eigen private label huidverzorginglijn werkelijkheid.